Om Annicka

 Kreativ   Konstnär 

Jag som tillverkar alla smycken och andra glasföremål som du hittar hos Smyckeskonditorn.se heter Annicka och jag bor i Öringe, mitt i mellan Halmstad och Laholm. Till vardags jobbar jag som gymnasielärare, men är i grund och botten konditor/bagare. På grund av "livet" så har glaset hamnat i skymundan de senaste åren. Trotts detta är det en passion som hela tiden växer sig starkare i mina försök att tämja glaset, något som inte är helt enkelt men en ständig utmaning!

Glaset som jag jobbar med kallas Bullseyeglas och är en leverantör som har ett väldokumenterat och brett utbud av olika glasprodukter. Sedan är det allt glas som glittrar lite mera... detta glas kallas dichroiskt glas och har ett skikt av metalloxider och detta är egentligen en uppfinning som är lånad från den amerikanska rymdforskningen. Smyckesdelarna är med silver eller guldplätering, allergitestade och nikelfria om inget annat anges. Om du önskar beställa ett smycke där delarna är helt i silver går detta givetvis bra.

För mig är det viktigt att du som kund är nöjd med ditt köp om du inte är det så vill jag att du hör av dig! Vad som också är viktigt för dig som kund att veta är att alla sakerna är handgjorda och därför finns inte två exakt likadana att få.